Derrota do Bertamiráns ante o Laracha no minuto 90

O Bertamiráns foi forte en defensa ata o último suspiro do partido en que unha xogada providencial do Laracha no minuto 90 deixa aos de Troitiño pendentes da salvación matemática.

746

O Bertamiráns foi forte en defensa ata o último suspiro do partido en que unha xogada providencial do Laracha no minuto 90 deixa aos de Touriño pendentes da salvación matemática

Laracha: Álex; Héctor, Antonio, Jorge Rebollo, Beto; Souto (Dani Bea, min. 70), Roberto (Alexandre, min. 54), Miguel Ángel, Pablo Domínguez; José (Iván Patiño, min. 46) y Miguel Taibo.

Bertamiráns: Berto Fernández; Kevin, Alfonso, Coqui, Agustín; Íñigo, Munín; Alvite, Adrián Rial, Berto Rial (Miguel, min. 75); y Calderón (Uxío, min. 78).

Árbitro: González Fernández (Vigo).Expulsó con doble cartulina amarilla al visitante Munín (min. 90). Amarilla a Beto, Miguel Ángel, Dani Bea; Agustín y Calderón.

Goles: 1-0, min. 90: Dani Bea.

Campo: Municipal de A Laracha. 250 espectadores.

De forma agónica, con un tanto providencial de Dani Bea no minuto 90, o Laracha mantense en zona de ascenso direto ao tempo que corta a serie de dúas vitorias del necesitado Bertamiráns (1-0).